-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:13145 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:2

با توجه به اينكه من شرعاً و عرفاً از اين زن راضي نيستم و حدود هفت سال است كه بدون اوزندگي ميكنيم و مخارج او و فرزندانم را تاكنون با مدرك بانكي پرداختهام آيا حق النحلهاي كه بدون رضايت من باشد پس از فوتم واجب الپرداخت به چنين زني است؟ چون در نظر دارم و وصيتنامهاي تنظيم نمايم و حق و حقوق فرزندانم را تفكيك نمايم ولي راضي نيستم كوچكترين حقي به او برسد.

آيا ميتوانم حقوق بازنشستگي خود را وقف ايتام و يا غيره كنم يا به دولت ببخشم پس از فوتم طبق وصيتنامه يا خير؟



اگر واقعاً امكان زندگي با همسرتان براي شما مقدور نيست قرآن كريم آخرين راه را طلاق پيشنهاد كرده در صورت طلاق و متاركه ديگر پس از آن حق وحقوقي نسبت به او نخواهيد داشت ولي اگر آن زن در زوجيت شما بماند طبق شرع و قانون حقوقي دار دكه ملزم به پرداخت آن هستيد و محروم كردن از ارث نيز حتي اگر وصيت بكنيد لازم الاجرا نيست ولي اگر در زندگي و در حال حيات اموال خودتان را به فرزندان خودتان يا فرزندان يتيم ديگري بپردازيد آزادهستيد ولي حق النحلهزماني كه او مسير ديگري اختيار نكند حق اوست و شما نمي توانيد او را از آن حق محروم نماييد تنها راه طلاق است. اگر واقعاً مصر هستيد ا ز او جدا بشويد بطور جدي پي گيري كنيد و البته در اين تصميم مصلحت خود و فرزندانتان را بطور كامل در نظر بگيريد. هم حساب و كتابها را بكنيد و آثار آنرا كاملاً بررسي و ارزيابي كنيد. اگر صلاح و مصلحت خودتان و فرزندانتان در جدايي و طلاق است درنگ نكنيد و جدا بشويد اگر مصرانه به دنبال آن باشيد موفق خواهيد شد. راههاي ديگر شرعي و قانوني نيست.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.